Scroll To Top

VACATURE

Vanwege de groei van de praktijk van ons kantoor zijn wij op zoek naar een advocaat. Zowel advocaten die hun stage hebben afgerond als ook advocaten die zich in een (ver) gevorderd stadium van de stage bevinden worden verzocht te solliciteren.

ADVOCAAT

Ervaring met het IE-recht en/of procesrecht is vereist.

Wij zijn op zoek zijn naar kandidaten met een stevige opleiding, een goede algemene ontwikkeling en een brede (maatschappelijke)  belangstelling.  Je bent ondernemend, scherpzinnig,  onafhankelijk en ambitieus.

Daarnaast ben je ook servicegericht, volwassen, sociaal vaardig en inhoudelijk sterk. Je bent in staat en bereid om zelfstandig in een klein team te werken, je bent energiek en je voelt je thuis in een informele maar veeleisende omgeving. 

Wij bieden je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen in een unieke praktijk en een inspirerende omgeving.

Enthousiast geraakt en herken jij je in bovenstaand profiel? Wij ontvangen graag je sollicitatie met een foto en een cv via het e-mailadres office@bremerdezwaan.nl. Bij  vragen kun je contact opnemen met Marcel de Zwaan op telefoonnummer 020-5305500.

 

STUDENT STAGIAIRES

BREMER & DE ZWAAN is op zoek naar ambitieuze student stagiaires die zich in een vergevorderd stadium van hun studie bevinden en bij voorkeur zowel ondernemingsrechtelijke als i.e.-rechtelijke vakken hebben gevolgd.

Enthousiaste studenten met een daadwerkelijke juridische interesse, die van aanpakken weten en graag kennis willen maken met de realiteit van de juridische praktijk zullen zich bij ons thuis voelen.

Tot de werkzaamheden van de stagiaire horen onder meer:
Het assisteren in de praktijk van de advocaten, het bijwonen van rechtszaken en besprekingen, het assisteren bij het opstellen van processtukken en correspondentie, het doen van praktijk-gerelateerd onderzoek (dossiers, regelgeving, literatuur, artikelen, jurisprudentie), het opstellen van notities en alle overige voorkomende werkzaamheden.

Er zal een marktconforme stagevergoeding worden voldaan.

Belangstellenden wordt verzocht met een overtuigend en aanstekelijk cv en cijferlijst, per e-mail, ter attentie van Jeannette Goselink (office@bremerdezwaan.nl) te reageren. De stage wordt bij voorkeur gelopen in een aaneengesloten periode van twee maanden.

Westermarkt 2 1016 DK Amsterdam
Postbus 15530 1001 NA Amsterdam

+31 20 5305500
office@bremerdezwaan.nl