Bremer & De Zwaan is een advocatenkantoor gespecialiseerd in intellectuele eigendom, ondernemingsrecht, governance en media. 

Tot de dagelijkse praktijk van het kantoor behoort het strategisch adviseren, procederen of het verzorgen van mediation in complexe geschillen op het gebied van het auteursrecht en ondernemingsrecht, het merken-, modellen-, handelsnamen- en privacyrecht. Daarnaast adviseert en ondersteunt Bremer & De Zwaan bij fusies, overnames, samenwerkingsverbanden, toezicht- en zeggenschapsvragen.
Cliënten van het kantoor zijn ondernemingen, producenten, uitgevers, retailbedrijven, investeerders, culturele instellingen, non profit organisaties, galeries, musea, auteurs en ontwerpers.

Bremer & De Zwaan is opgericht in 2003 en gevestigd in Amsterdam.

BEZOEKADRES

Keizersgracht 62–64
1015 CS Amsterdam

POSTADRES

Postbus 15530
1001 NA Amsterdam

MONICA BREMER

MONICA BREMER

Monica is advocaat en mediator.  Zij is gespecialiseerd in governance en ondernemingsrecht. Monica heeft veel ervaring met strategisch advies en – begeleiding bij complexe geschillen. Monica doceert regelmatig, begeleidt boardroom evaluaties en treedt op als mediator en moderator. Daarnaast heeft zij vele bestuur en toezicht functies vervuld. Monica staat op de lijst van de door de Ondernemingskamer te benoemen functionarissen. Momenteel is zij commissaris bij Oranjewoud, Strukton Groep en Bosch Transmission Technology en voorzitter van het Amsterdamsche Fonds.

LinkedIn profile

MARCEL DE ZWAAN

MARCEL DE ZWAAN

Marcel is advocaat. Hij is gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht en mediarecht. Marcel heeft veel ervaring met de procespraktijk en met strategisch advies en –begeleiding bij complexe geschillen. Daarnaast is Marcel toezichthouder op het collectieve auteursrecht (https://www.cvta.nl). Marcel publiceert en doceert regelmatig over onderwerpen op zijn vakgebied. Hij is lid van de redactie van het tijdschrift Auteursrecht, bestuurslid van De Groene Amsterdammer en voorzitter van de stichting Khardzhiev

LinkedIn profile

CORSTIAAN KAN

CORSTIAAN KAN

Corstiaan is advocaat. Hij is gespecialiseerd in het intellectuele eigendoms- en mediarecht, het procesrecht en heeft in het bijzonder ervaring met zaken op het gebied van auteursrecht, portretrecht en uitingsvrijheid (film, fotografie, kunst in openbare ruimte). Daarnaast is hij bedreven in de contractenpraktijk (naast IE ook ICT en Privacy).  Corstiaan maakt deel uit van de redactie ‘Intellectuele eigendom’ van OpenRecht en de European Media Freedom Act - Studiecommissie van de Vereniging Media & Communicatierecht.

LinkedIn profile

BEELD

Homepagina: Juriaan Langstraat, Eventarchitectuur
Portretten: Almicheal Fraay.