Scroll To Top

BREMER & DE ZWAAN

Bremer & De Zwaan is een advocatenkantoor gespecialiseerd in intellectuele eigendom, ondernemingsrecht, governance en media. 
Vraagstukken op het gebied van het auteursrecht en ondernemingsrecht, de oneerlijke mededinging, het merken-, modellen-, handelsnamen- en het databankenrecht, behoren naast de advisering en ondersteuning bij fusies, overnames, insolventie, geschillen en samenwerkingsverbanden, toezicht- en zeggenschapsvragen tot de dagelijkse praktijk van het kantoor.

De combinatie van deze disciplines heeft tot een praktijk geleid met bijzondere aandacht voor de kunst en cultuur, vormgeving, non profit en zorgsector.

Cliënten van het kantoor zijn producenten, uitgevers, retailbedrijven, investeerders, culturele instellingen, non profit organisaties, galeries, musea, zorginstellingen, architecten, vormgevers, auteurs en ontwerpers.

De advocaten van het kantoor bewegen zich even vanzelfsprekend in de procespraktijk als dat zij adviseren en assisteren, bij zowel de dagelijkse praktijk als bij innovatieve en/of gecompliceerde vraagstukken.

Bremer & De Zwaan is opgericht in 2003 en gevestigd in Amsterdam.

 

ACTUALITEITEN

Monica is aangesloten bij het Platform Business Mediation:
Vind uw mediator/legal counsel - Platform Business Mediation

Monica is lid van de Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten (NVVMA):
Onze leden - NVVMA

Marcel de Zwaan en Corstiaan Kan schreven over de vermogensrechtelijke aspecten van kunst in de openbare ruimte (" De probleemeigenaar").

Lees verder

Corstiaan neemt op zaterdag 23 september deel aan de NFF Conferentie 2023.

Lees verder

Monica geeft les op 13 oktober in Groningen aan aankomende toezichthouders  ATANA Noord-Nederland - BINOQ ATANA

Monica geeft les op 6 oktober in Den Haag aan aankomende toezichthouders Divers en Inclusief aan de Top Nieuwe ronde ATANA Den Haag - BINOQ ATANA

Ook in 2023 is Bremer de Zwaan sponsor van Cinekid!

Bremer de Zwaan sponsort Cinekid

Meer actualiteiten

KANTOOR

ADRESSEN

Bezoekadres:
Keizersgracht 62-64
1015 CS Amsterdam

Postadres:
Postbus 15530
1001 NA Amsterdam

CONTACT

Tel  +31 (0)20 530 5500

E-MAIL ALGEMEEN

office@bremerdezwaan.nl