Scroll To Top

Legal Assistant

Voor de praktische en juridische ondersteuning van de advocatenpraktijk zoeken wij per 1 juni 2019 een stevige en zelfstandige legal assistant. Onze ideale kandidaat heeft een juridische achtergrond en kan deze functie combineren met bijvoorbeeld studie- of promotiewerkzaamheden. Van belang is dat je zorgvuldig bent en dat je beschikt over een groot organisatie- en improvisatievermogen zodat je goed kan inspelen op onverwachte gebeurtenissen. Het gaat om een functie van 24-32 uur per week.
 
De werkzaamheden zijn zeer afwisselend maar bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen in dossiers: het uitwerken van overeenkomsten, processtukken, juridisch onderzoek en dergelijke;
  • (Eenvoudige) correspondentie met bijvoorbeeld cliënten en rechtbank;
  • Financiën: het debiteuren- en crediteurenbeheer en het doen van betalingen;
  • Compliance en client acceptatie;
  • Ontvangen van cliënten, beantwoording van de telefoon en verzorging van de lunch.

Interesse? Stuur je motivatiebrief met c.v. en pasfoto naar: office@bremerdezwaan.

 

PARA LEGAL

Bremer & De Zwaan zoekt op korte termijn ondersteuning voor de praktijk. Ervaring met het IE-recht, ondernemingsrecht, de onderzoekspraktijk en/of de procespraktijk is vereist. 

Geschikte kandidaten hebben een stevige opleiding, een goede algemene ontwikkeling en een brede (maatschappelijke)  belangstelling. Ervaring in de advocatuur of wetenschap betekent een streepje voor. Wij zoeken mensen die ondernemend, scherpzinnig, onafhankelijk en ambitieus zijn.
Daarnaast ben je ook servicegericht, volwassen, sociaal vaardig en inhoudelijk sterk. Je bent in staat en bereid om zelfstandig in een klein team te werken, je bent energiek en je voelt je thuis in een informele maar veeleisende omgeving. 

Wanneer het klikt, heb je  de mogelijkheid je onbeperkt verder te ontwikkelen in een unieke praktijk en een inspirerende omgeving. Een aanstelling op part-time basis, al dan niet later uit te breiden naar full-time is mogelijk.

Enthousiast geraakt en herken jij je in bovenstaand profiel? Wij ontvangen graag je sollicitatie met een foto en een cv via het e-mailadres office@bremerdezwaan.nl. Bij  vragen kun je  contact opnemen met Marcel de Zwaan of Monica Bremer op telefoonnummer 020-5305500 (kantoor) of mobiel op 06-22481565 (Marcel de Zwaan) of 06-22795277 (Monica Bremer).

 

STUDENT STAGIAIRES

BREMER & DE ZWAAN is op zoek naar ambitieuze student stagiaires die zich in een vergevorderd stadium van hun studie bevinden en bij voorkeur zowel ondernemingsrechtelijke als i.e.-rechtelijke vakken hebben gevolgd.

Enthousiaste studenten met een daadwerkelijke juridische interesse, die van aanpakken weten en graag kennis willen maken met de realiteit van de juridische praktijk zullen zich bij ons thuis voelen.

Tot de werkzaamheden van de stagiaire horen onder meer:
Het assisteren in de praktijk van de advocaten, het bijwonen van rechtszaken en besprekingen, het assisteren bij het opstellen van processtukken en correspondentie, het doen van praktijk-gerelateerd onderzoek (dossiers, regelgeving, literatuur, artikelen, jurisprudentie), het opstellen van notities en alle overige voorkomende werkzaamheden.

Er zal een marktconforme stagevergoeding worden voldaan.

Belangstellenden wordt verzocht met een overtuigend en aanstekelijk cv en cijferlijst, per e-mail, ter attentie van Julie de Beaufort (office@bremerdezwaan.nl) te reageren. De stage wordt bij voorkeur gelopen in een aaneengesloten periode van twee maanden.

Westermarkt 2 1016 DK Amsterdam
Postbus 15530 1001 NA Amsterdam

+31 20 5305500
office@bremerdezwaan.nl